Veliko zanimanje

Hercegovina se predstavila Talijanima

Gospodarstvo / Flash | 14. 10. 2016. u 07:14 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Turistička zajednica HNŽ-a sudjeluje na 53. međunarodnom sajmu turizma ITG Incontri koji se održava od 13. do 15. listopada u talijanskom gradu Riminiju na kojem nastupa preko 2400 izlagača.

Riječ je vodećem talijanskom sajmu namijenjenom predstavnicima turističke industrije (turističkim organizacijama, agencijama i tur-operaterima) koji nudi mogućnost umrežavanja, pokretanja poslovanja, inovacije i držanje koraka s tržišnim trendovima.

Na izložbenom paviljonu TZ HNŽ-a prezentirani su svi segmenti turističke ponude te županije s posebnim naglaskom na gastronomiju, vinsku cestu, kulturno-povijesne spomenike, vjerski turizam, seoski turizam, aktivni odmor u prirodi i razne manifestacije.

Značajan doprinos prezentaciji turističke ponude Hercegovine doprinijela je i Turistička agencija Fortuna iz Mostara, koja je i suizlagač u paviljonu.

Predstavnici TZ HNŽ-a na sajmu posebno ističu veliku posjećenost svog paviljona, posebice pojedinačnih posjetitelja koji iskazuju veliko zanimanje za BiH.

Štand TZ HNŽ-a posjetio je i velik broj turističkih agenata i turoperatora iz Italije te drugih svjetskih zemalja.

Istovremeno, Sajam je izuzetno važan za TZ HNŽ-a jer veliki broj Talijana, upravo iz južnog dijela zemlje, dolazi u Hercegovinu.

Kopirati
Drag cursor here to close