Vino i delicije

Hercegovina će se predstaviti na Hrvatskom festivalu hrane i vina

Gospodarstvo / Flash | 03. 04. 2014. u 12:45 A.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U sklopu Hrvatskog festivala hrane i vina u Zagrebu, koji se ove godine održava od 3. do 5. travnja u Areni Zagreb, Turistički klaster Hercegovina će predstaviti Hercegovinu i njezine delicije.

Hrvatski festival hrane i vina je prvi sveobuhvatni festival u Hrvatskoj specifično usmjeren na promociju nacionalne kuhinje, te okuplja sve one koji se na profesionalan način bave hranom i vinom: velike i male proizvođače, uzgajivače, ugostitelje i hotelijere.

Ovom prilikom klaster će održati dvije vinske radionice te prezentirati ugostiteljske delicije Hercegovine.

Poslije završenih predavanja, klaster Hercegovina poziva sve posjetitelje da svrate do vinskog štanda Hercegovine, da kušaju vina Hercegovačkih vinara i delicije koje su spremili ugostitelji iz restorana ''Udovice'' i ''Hajdučke vrleti''.

Promocija Hercegovine na Hrvatskom festivalu hrane i vina, Zagreb 03-05.2014. je upriličena uz tehničku podršku REDAH-a i Turističkog klastera Hercegovina, u okviru Projekta za razvoj međunarodnog turističkog koridora Hercegovine i zaštitu okoliša u Bosni i Hercegovini, uz potporu Japanske agencije za međunarodnu suradnju JICA.

Kopirati
Drag cursor here to close