Ljiljanko Palac

Hercegovački poduzetnik prodao 96 duluma zemlje Općini Hadžići

Gospodarstvo / Flash | 03. 01. 2016. u 15:26 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Općinski načelnik Hamdo Ejubović i direktor preduzeća Herpal d.o.o. Sarajevo Ljiljanko Palac  su u zgradi Općine Hadžići potpisali ugovor o kupoprodaji 96 duluma zemljišta bivšeg Poduzeća drvne industrije “Bjelašnica” Hadžići vrijedan 5,3 milijuna KM, navedeno je na internet stranici Općine Hadžić.

''Priveli smo kraju posao koji smo dugo radili. Nakon svih prethodnih pokušaja da se od ove industrijske zone napravi nešto, a oni su redom propali, danas smo mi u mogućnosti da diktiramo uvjete njenog razvoja. Mogu poručiti svim zainteresiranim ulagačima da su naši uvjeti izuzetno povoljni ukoliko netko želi pokreniti industriju i zaposli što veći broj ljudi s biroa. U sljedećem razdoblju ćemo zemljište urediti, a zatim upoznati sve zainteresirane investitore, kako domaće tako i strane, da jedan ovakav prostor postoji nadomak Sarajeva'', kazao je Ejubović.

Iznos od 5,3 milijuna KM za kupovinu ovog zemljišta Općina Hadžići je osigurala putem kreditnog zaduženja kod Intesa Sanpaolo Banke BiH 3,5 milijuna KM te iz vlastitih sredstava 1,8 milijuna KM.

Kopirati
Drag cursor here to close