200 KM

Gradonačelnik Kordić u povodu Ramazanskog bajrama uručio bonove 30 socijalno ugroženih obitelji

Bonove u vrijednosti od po 200 KM uručio je gradonačelnik Mostara dr. Mario Kordić.
Gospodarstvo / Flash | 17. 04. 2023. u 10:14 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U povodu predstojećeg blagdana Ramazanskog bajrama, Gradska uprava Mostara u Centru za socijalni rad Mostar s novčanim potporama danas darivala je 30 socijalno ugroženih obitelji u Mostaru.

Bonove u vrijednosti od po 200 KM uručio im je gradonačelnik Mostara dr. Mario Kordić. Uručenju bonova bila je nazočna ravnateljica Centra za socijalni rad Mostar Zdravka Marić, glavna savjetnica Grada Mostara Radmila Komadina i šef Službe za socijalne i stambene poslove, zdravstvo, raseljene osobe i izbjeglice Grada Mostara Elvedin Gadara.

Gradonačelnik Kordić uputio je čestitku povodom predstojećeg blagdana te naveo kako ovim činom Grad Mostar već 18 godina za redom pruža potporu i uljepšava ovaj blagdan svojim sugrađankama i sugrađanima, koju su u stanju socijalne potrebe. Istaknuo je kako će Grad Mostar nastaviti s pružanjem potpore socijalno ugroženim obiteljima uoči najvažnijih vjerskih blagdana katolika, pravoslavnih i muslimana.

Ravnateljica Marić , glavna savjetnica Komadina i šef službe Grada pridružili su se čestitkama i lijepim željama za Bajram, a Marić je na kraju zahvalila Gradu Mostaru na kontinuiranoj potpori projektima koje radi Centar za socijalni rad.

Kopirati
Drag cursor here to close