Vode bez

Mostarci ogorčeni: Što bismo trebali svi na WC u Mepas ili u dvorište?

"Što bismo trebali, skupiti se i svi na WC u Mepas ili po dvorištu. Treba na posao, treba se umiti, fiziološke potrebe... Ne mogu shvatiti. Imam 52 godine i ovo još nisam doživjela", istaknula je čitateljica.
Gospodarstvo / Flash | 29. 06. 2022. u 19:31 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

"Bila sam u ratu, ali ovo nikada nisam doživjela", govori ogorčena čitateljica portala Bljesak.info.

Naime, riječ je o stanovnici Ulice Stjepana Radića koja je, kako navodi, cijeli dan bez vode.

"Pitala sam ljude koji su radili, znam da im nije lako raditi po ovoj vrućini i žegi, otprilike kada će doći voda, a oni su mi kazali najvjerojatnije oko 17 sati. Voda nije došla, a oni su napustili gradilište i otišli. Mi smo ostali bez vode", priča zabrinuta čitateljica portala Bljesak.info.

U trenucima kada Mostar bilježi rekordne temperature za lipanj stanovnici tri mostarske ulice su bili bez vode. Toplotni val, koji su najavljivali meteorolozi  itekako su osjetili stanovnici Ulice kralja Tomislava, Petra Krešimira IV te Stjepana Radića.

"Što bismo trebali, skupiti se i svi na WC u Mepas ili po dvorištu. Treba na posao, treba se umiti, fiziološke potrebe... Ne mogu shvatiti. Imam 52 godine i ovo još nisam doživjela", istaknula je čitateljica portala Bljesak.info.

Podsjetimo, radovi su iz JP Vodovoda najavljeni za Ulicu kralja Tomislava te Ulicu Stjepana Radića od 08:00 do 14:00 sati, no rok je probijen za čak šest sati. Stanovnici Ulice Petra Krešimira IV obavijest nisu dobili.

"Vjerujte da nismo ni znali da će nestati vode", kazao je čitatelj portala Bljesak.info.

Građani zovu, no nitko se ne javlja. Svoju sreću smo okušali i mi te do trenutka objavljivanja teksta odgovor na pitanje: "Kada će doći voda?" nismo dobili.

Čini se kako će brojni Mostarci propustiti večernje tuširanje, a ostaje se nadati kako će voda do jutra ipak doći.

Mještani navedene ulice kontaktirali su nas oko 20:00 sati sa informacijom kako je ''puštena voda''.

Oni su tako skoro 12 sati bili bez vode, a u ulicama u kojima je najavljeno da će voda biti puštena u 14:00 sati voda je puštena sa šest sati zakašnjenja.

Kopirati
Drag cursor here to close