''Moj okoliš, moja budućnost''

Grad Mostar sadi drveće i poziva građane da pomognu

Radna akcija sadnje stabala pod nazivom ''Moj okoliš moja budućnost'' održati će se u četvrtak, 4. listopada s početkom u 9 sati na odabranim lokacijama
Gospodarstvo / Flash | 26. 09. 2018. u 16:01 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Gradonačelnik Grada Mostara u suradnji s predsjednikom Vlade Hercegovačo-neretvanske županije (HNŽ), Fondom za zaštitu okoliša HNŽ te nevladinim organizacijama, povodom obilježavanja ''Svjetskog dana sadnje stabala'', organizira akciju “Moj okoliš, moja budućnost''.

''Pozivaju se svi građani Grada Mostara da povjerenicima svojih Mjesnih zajednica najkasnije do ponedjeljka, 1. listopada, dostave informacije o lokacijama javnih površina za koje smatraju da ih treba revitalizirati sadnjom sadnica stabala'', stoji u priopćenju Grada.

Grad Mostar će, kako navode, angažirati potrebnu mehanizaciju za iskopavanje rupa za nove sadnice, a ''građani se mole da, uz stručan nadzor gradskih službi, pomognu pri samoj sadnji''.

Radna akcija sadnje stabala pod nazivom ''Moj okoliš moja budućnost'' održati će se u četvrtak, 4. listopada s početkom u 9 sati na odabranim lokacijama, priopćeno je iz Grada Mostara.

Kopirati
Drag cursor here to close