Licitacijom

Grad Mostar prodaje stanove

Grad prodaje stan u kolektivnom stambenom objektu u ulici Alekse Šantića broj 36. Riječ je dvosobnom stanu, broj 10, u potkrovlju. Stan se sastoji se od dvije sobe, dnevnog boravka, kuhinje, hodnika, wc-a i kupatila u površini od 92 m 2.
Gospodarstvo / Flash | 19. 10. 2023. u 10:39 M.L. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Pred Gradskim vijećem Grada Mostara na 37. sjednici koja će biti održana 24.10.2023. naći će se i Odluka o prodaji nekretnina u vlasništvu Grada Mostara.

Grad Mostar tako prodaje sljedeće nekretnine:

Stan u kolektivnom stambenom objektu u ulici Alekse Šantića broj 36. - gradsko područje Distrikt. Riječ je dvosobnom stanu, broj 10, u potkrovlju. Stan se sastoji se od dvije sobe, dnevnog boravka, kuhinje, hodnika, wc-a i kupatila u površini od 92 m 2.

Zatim, tu je i stan u kolektivnom stambenom objektu u ulici Alekse Šantića broj 36. - gradsko područje Distrikt. u pitanju je dvosoban stan, broj 11, koji se nalazi u potkrovlju i sastoji se od dvije sobe, dnevnog boravka, kuhinje, hodnika, wc i kupatila u površini od 92 m 2.

Grad Mostar tajkođer prodaje i stan u ulici Drage Palavestre broj 1. Trosoban stan na drugom katu, koji se sastoji od tri sobe, kuhinje, hodnika i zahoda, ukupne površine 114 m 2. 

Prodaja ovih nekretnina iz izvršit će se javnim nadmetanjem-licitacijom u skladu s Odlukom o uvjetima i načinu pribavljanja i raspolaganja nekretninama u vlasništvu Grada Mostara.

Oglas o prodaji o javnom nadmetanju-licitacijom objavit će se u javnim glasilima ''Oslobođenju'' i ''Dnevnom listu'', na web stranici Grada Mostara i na oglasnim pločama Grada Mostara. 

Postupak Javnog natječaja provest će Povjerenstvo koje je imenovalo Gradsko vijeće Grada Mostara u sastavu:

1. Slaven Bevanda, predsjednik Povjerenstva
2. Haris Nazdraić, član Povjerenstva
3. Robert Karačić, član Povjerenstva
4. Dunja Džubur, član Povjerenstva
5. Nataša Jekić, član Povjerenstva i
6. Marija Soldo, tajnik Povjerenstva.

Gradonačelnik Grada Mostara je ovlašten da potpiše kupoprodajni ugovor sa sudionikom-licitacije čija ponuda bude utvrđena kao najpovoljnija u formi notarski obrađene isprave, po prethodno pribavljenom mišljenju Javnog pravobraniteljstva Grada Mostara.

Kopirati
Drag cursor here to close