LIDER

Goran Milić u Mostaru na konferenciji ''Brendiranje-put k poslovnom uspjehu''

Gospodarstvo / Flash | 11. 09. 2014. u 09:54 M.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U organizaciji agencije LIDER-poslovne komunikacije u petak, 12. rujna u hotelu Ero u Mostaru bit će održana konferencija poda nazivom Brendiranje-put k poslovnom uspjehu.

Vodeći se spoznajom kako u današnjem dinamičnom poslovanju i globaliziranom svijetu sve više se nameće imperativ proaktivnog pristupa oblikovanju poslovne ponude i stvaranju prepoznatljivosti proizvoda, Agencija Lider je angažirala neke od vodećih stručnjaka, znanstvenika i teoretičara iz akademskih, poslovnih i medijskih krugova s ciljem što boljeg prezentiranja brendinga kao puta ka poslovnom uspjehu.

Konferencija je zamišljena kao sinergija teorijskog i praktičnog dijela, te će obuhvatiti sljedeće teme: bredniranje regija i imidž lokalnih zajednica, brendiranje tvrtki i proizvoda, brendiranje institucija, nevladinih organizacija, brendiranje u turizmu, uloga medija u kreiranju brenda, praktičnim primjerima brendiranja, itd.

Na Konferenciji će sudjelovati poznati tv urednik i novinar Goran Milić, stručnjak iz područja marketinga dr.sc. Drago Martinović, menadžerica u turizmu Mirjana Šutić iz Zagreba, Alisa Vrabac, dipl. komunikologmasovnihkomunikacija i brojni drugi.

Kopirati
Drag cursor here to close