Otključavanje budućnosti

Executive Breakfast u Mostaru – Umjetna inteligencija u biznisu

Predavanje intrigantnog naslova ''Otključavanje budućnosti'' će održati Edin Škaljić, osnivač prvog laboratorija ne samo u našoj zemlji nego i u regiji za digitalnu fabrikaciju – FabLab.
Gospodarstvo / Flash | 07. 11. 2023. u 16:51 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Mala i srednja poduzeća kreću se u dinamičnom poslovnom okruženju u kojem je utjecaj umjetne inteligencije postao i blagodat i izazov. Iako umjetna inteligencija nudi mogućnosti za učinkovitost i inovacije, gospodarski subjekti se prije svega bore s ograničenjima resursa, pitanjima privatnosti podataka i potrebom za specijaliziranim stručnim znanjem kako bi iskoristila puni potencijal umjetne inteligencije u svakodnevnom poslovanju. Prilagodba ovom tehnološkom okruženju koje se razvija ključna je za njihov održivi rast i konkurentnost.

Biznis unija menadžera (BUM) Bosne i Hercegovina je prepoznala potrebu dijeljenja znanja i dobrih poslovnih praksi, prije svega kada su ovako aktualne i kompleksne teme poput umjetne inteligencije u pitanju te pokreće serijal Executive Breakfast evenata širom Bosne i Hercegovine s ciljem spajanja praktičnih i iskoristivih znanja s predstavnicima realnog sektora. Prvi od navedenih susreta, čiji je domaćin kompanija ZGI d.o.o., održat će se u Mostaru, 09.11.2023. s početkom u 09:00, sala City Hotela Mostar.

Predavanje intrigantnog naslova ''Otključavanje budućnosti'' će održati Edin Škaljić, osnivač prvog laboratorija ne samo u našoj zemlji nego i u regiji za digitalnu fabrikaciju – FabLab.

Njegovo 40-minutno predavanje će biti bijeg u budućnost, gdje će istražiti dinamičnu fuziju kolaborativne robotike i umjetne inteligencije i njihov dubok utjecaj na svijet malih i srednjih poduzeća.

Više informacija u ovom i svim ostalim događajima u organizaciji BUM-a potražite putem kontakt podataka: [email protected]; 063 366 290.

BUM je nevladina i neprofitna organizacija koje predstavlja prvo i jedino bosansko-hercegovačko udruženje menadžera. Članovi BUM-a su pojedinci koji žele raditi na svom razvoju, svojim vještinama i znanju kako bi unaprijedili timove i organizacije koje vode. Dijeljenjem najboljih poslovnih praksi, znanja i iskustava, BUM predstavlja zajednicu odgovornih menadžera koji vode brigu o sebi, kompanijama u kojima rade i okruženju u kojem žive.

Edin Škaljić je osnivač Fab-Laba, prvog labaratorija za digitalnu fabrikaciju. Kao mašinski inženjer školovao se u Bosni i Hercegovini, Ujedinjenom Kraljevstvu i Njemačkoj. Više od 20 godina inženjerskog i menadžerskog iskustva stekao je u američkoj vojsci, investicionom bankarstvu i industriji aditiva. Od 2018. godine njegovo najveće interesovanje je stvaranje održivog inovativnog eko sistema u Bosni i Hercegovini, koristeći tehnologije Industrije 4.0 i Industrije 5.0.

Kopirati
Drag cursor here to close