Modra Stijena

Drugi po redu kućni sajam kamina i peći u Širokom Brijegu

Gospodarstvo / Flash | 08. 08. 2014. u 12:54 Z.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Naučite sve što ste htjeli znati o kaminima! Jedinstveni kućni sajam kamina i peći ponovno u Hercegovini.

Već drugu godinu zaredom Modra Stijena doo organizira ekskluzivni kućni sajam na kojem Vas očekuje preko 80 različitih modela kamina i peći - različitog dizajna, funkcionalnosti, dimenzija i jačine zagrijavanja od različitih proizvođača.

Ovim sajmom ideja i želja tvrtke Modra Stijena je informirati i educirati posjetitelje sajma kako bi im približila sve prednosti koje nudi grijanje kaminima i pećima. Prisutnost Europskih stručnjaka i lidera u grijanju drvima i peletom, sa svojim dugogodišnjim iskustvom čine ovaj sajam još značajnijim i vrjednijim za potencijalne kupce.

Tu su već svima dobro poznati talijanski proizvođači Edilkamin i La Nordica koji su sinonim europskih normi i nepogrešivog talijanskog dizajna. Slovački predstavnici Kobok i Thorma svojom dugogodišnjom tradicijom lijevanog željeza i kvalitetnog šamota nude drugačija i ekonomičnija rješenja u izradi kamina i peći. A po prvi put na našem tržištu francuski Polyflam sa sasvim novim konceptom proizvodnje donosi nešto posve novo u svijetu kamina. To svakako vrijedi vidjeti!

Prostorije griju s najmanje kilovata, gubitke u atmosferi ne prouzrokuju gotovo nikako, a što je pozitivno s apekta uštede energije i zaštite okoliša. Osim navedenog očekuje vas i preko 80 različitih načina korištenja vatre.

Zbog toga predlažemo da posjetite sajam kamina u Širokom Brijegu od 12. – 14. kolovoza ispred salona namještaja Ivanković i od 19. – 23.kolovoza u Livnu ispred salona Modre Stijene u Splitskoj bb.

Za ugodne obiteljske trenutke i toplinu u Vašem domu odaberite optimalno rješenje koje nudi poduzeće Modra Stijena i uštedite do 50% na drvnom ogrjevu.

Ovo je prilika da čujemo Vaše ideje i želje te da odgovorimo na sva Vaša pitanja! Stručnjaci će na sajmu svoje znanje i iskustvo rado podijeliti s Vama.

I svakako Vas očekuju ugodni sajamski popusti!

Dobro došli!

Kopirati
Drag cursor here to close