nova poslovnica

Domaći trgovački lanac Amko komerc nastavlja sa širenjem

Gospodarstvo / Flash | 26. 12. 2016. u 09:43 K.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U srijedu, 28. prosinca u 13:30 sati otvorit će se nova poslovnice u Pionirskoj dolini. Ovim otvarnjem, prodajna mreža Amko komerca brojat će ukupno 81. trgovinu.

Minela Džuho, menadžerica odjela za odnose sa javnošću kazala je da će Pionirska dolina, ali i okolna naselja od srijede postati bogatija za jednu moderno opremljenu prodavnicu. Prodavnica Amko komerca smještena je u prizemlju poslovno-sportskog centra izgrađenog po suvremenim zahtjevima arhitekture i urbanizma.

„Radujemo se činjenici da kroz investicije u izgradnju i otvaranje novih poslovnica sve više građana može doista obaviti kupovinu u trgovini koja pruža potpun ugođaj kupovine usklađen s potrebama kupaca“, istaknula je Džuho.

„Na dan otvaranja, za svoje kupce pripremili smo posebne popuste, poklone, kao i brojne promocije i degustacije. Sretni smo i ponosni što na koncu ove uspješne 2016. godine otvoramo novu poslovnicu. Pozivamo sve naše sugrađanje da svojom prisutnosti uveličaju svečano otvorenje koje će se održati u srijedu 28. prosinca u 13:30 sati.” kazala je Džuho

Kopirati
Drag cursor here to close