FXLider

Devet koraka do zarade na svjetskim burzama [BESPLATNA E-KNJIGA]

Gospodarstvo / Flash | 23. 09. 2015. u 06:44 R.I,

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Da li ste znali da je gotovo jedna četvrtina svjetskih milijardera, svoje bogatstvo napravila upravo trgujući na svjetskim burzama? Najpoznatiji primjer je George Soros, koji je u samo jednom danu zaradio gotovo 2 milijarde dolara trgujući britanskom funtom.

Međutim, ukoliko želite brzo da zaradite veliku količinu novca, onda trgovanje na svjetskih burzama nije rješenje, osim ukoliko niste spremni da više riskirate.

Ali ako želite da ostvarite stabilan i konstantan priliv u svoj budžet, a da vam pri tome za to nije potrebno puno radno vrijeme, onda ovo može biti za vas.

Uz pravilnu strategiju trgovanja i pridržavajući se 9 koraka koji su navedeni u ovoj e-knjizi, moći ćete da ostvarite konstantan priljev trgujući na svjetskim burzama.

Svoj besplatni primjerak ove e-knjige, koja sadrži 9 koraka za profitabilno trgovanje, možete preuzeti ovdje.

FXLider ima suradnju sa Fortrade Limited – kompanijom autoriziranom i reguliranom u UK od strane FCA (Financial Conduct Authority) pod licencom broj 609970.

Pored dolen avedenog odricanja od odgovornosti, ovaj materijal ne predstavlja ponudu, ili zahtjrv za izvršenje transakcije bilo kojim financijskim instrumentom.

Društvo Fortrade ne prihvaća nikakvu odgovornost za bilo kakvu upotrebu koja može biti sačinjena od ovih komentara ili za posljedice koje proizilaze iz njih. Ne daju se nikakve izjave niti garancije za točnost i potpunost informacija. Shodno tome svaka osoba postupa u tom smislu u potpunosti na vlastiti rizik. Svako osigurano istraživanje, ne uzima u obzir specifične investicijske ciljeve, financijsku situaciju i potrebe određene osobe koja može da ga primi. Ono nije sastavljeno u skladu sa zakonskim zahjtevima, osmišljen da promovira nezavisnost investicijskog istraživanja, kao takvog.

Kopirati
Drag cursor here to close