Javni poziv

Devastirani Aluminijev 'Samački hotel' na prodaji za 356.200 KM

Gospodarstvo / Flash | 29. 01. 2015. u 11:06 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Prodaje se devastirani Aluminijev 'Samački hotel' s dvorištem "u strogom središtu Mostara", u neposrednoj blizini autobusne i željezničke stanice – stoji u Javnom pozivu iz Agencija za privatizaciju Hercegovačko-neretvanske županije.

Agencija je ovih dana objavila, Javni poziv za prikupljanje ponuda za prodaju Samačkog hotela sa dvorištem u vlasništvu društva d.o.o. 'Aluminij' Mostar na adresi Maršala Tita bb (naselje Carina).

Samački hotel je u devastiranom stanju sa pripadajućim zemljištem, ukupne površne 2.328 m2, prodaje se po početnoj cijeni od 356.200 KM.

Izmjenom i dopunom Regulacijskog plana "Centralna zona-rekonstrukcija" na ovoj nekretnini je predviđena izgradnja kolektivnog stambeno-poslovnog objekta i podzemne garaže.

Kod ponuda potencijalnih kupaca najviše će se vrednovati cijena i ulaganja u razdoblju od 2,5 godine - po 35%, dok će zapošljavanje u roku od tri godine nositi 30% bodova. Kupac će biti obavezan osigurati bankarsku garanciju prvorazredne banke, na iznos od 10% ukupnih ulaganja, koja će se regulirati kupoprodajnim ugovorom, prenosi indikator.ba.

Ponude se dostavljaju najkasnije do 10.veljače 2015. godine, do 16 sati, a javno objavljivanje pet najbolje rangiranih ponuda će se održati u prostorijama Agencije za privatizaciju HNŽ-a 17. veljače 2015. godine u 11 sati.

Kopirati
Drag cursor here to close