Biciklističke ture

Cycling through Rama: Kreće biciklistička tura

Gospodarstvo / Flash | 08. 03. 2017. u 12:25 D.K

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U okviru projekta "Cycling through Rama", kojeg provodi Agencija za lokalni razvoj te općine, u subotu, 11. ožujka, biti će održana prva biciklistička tura od ukupno šest, koliko ih je predviđeno tim projektom.

Ukupna vrijednost projekta je 16.000 maraka, od čega je 10.000 maraka izdvojilo Federalno ministarstvo okoliša i turizma.

Tijekom provedbe projekta odvozit će se i označiti šest biciklističkih ruta, koje će biti predstavljene kroz promotivni video materijal i vodič.

Prva biciklistička tura vozit će se po planiranoj ruti: Prozor – Gavranovica – Menjik – Here – Ljubunci – Prozor, u ukupnoj duljini od 34,7 km. Početak ture je u 11 sati s parkirališta Osnovne škole u Prozoru.

Sve zainteresirani ljubitelji sporta i prirodnih ljepota, koji žele sudjelovati, mogu se prijaviti putem e-maila [email protected], ili putem facebook stranice Agencije za lokalni razvoj Prozor-Rama do četvrtka, 9. ožujka, najkasnije do 14 sati.

Tempo vožnje bit će prilagođen najsporijim sudionicima, a u slučaju loših vremenskih prilika vožnja se odgađa za nedjelju ili sljedeći vikend.

Kopirati
Drag cursor here to close