Kuala Lumpur

Čović na 11. Svjetskom islamskom ekonomskom forumu u Maleziji

Gospodarstvo / Flash | 03. 11. 2015. u 07:20 A.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Predsjedatelj Predsjedništva BiH, Dragan Čović, sudjelovao je danas na otvaranju 11. Svjetskog islamskog ekonomskog foruma (WIEF), koji se do 5. studenog održava u glavnom gradu Malezije, Kuala Lumpuru.

Forum je otvorio malezijski premijer, Dato'Sri Najib Tun Abdul Razak, a govor predsjedatelja Čovića bio je fokusiran na pitanje pravednijeg razvoja u današnjem svijetu.

Na marginama Foruma predsjedatelj Čović imao je zasebne sastanke s predsjednikom Islamske razvojne banke, Ahmadom Mohamedom Aliem i s predstavnicima Poslovnog vijeća Malezije i BiH.

Prvog dana 11. Svjetskog islamskog ekonomskog foruma (WIEF) predviđen je i bilateralni sastanak bh. izaslanstva predvođenog predsjedateljem Čovićem s malezijskim premijerom Dato'Sri Najib Tun Abdul Razakom te sastanak s predsjednikom Svjetske islamske ekonomske fondacije Y. Bhg Tun Musa bin Hitamom.

U srijedu je prema službenom protokolu predviđen sastanak članova bh. izaslanstva s Nazrin Shahom, sultanom Federalne države Perak. Čović će biti gost i na grand večeri u organizaciji Nacionalne promotivne trgovinske agencije MATRADE.

Kopirati
Drag cursor here to close