Rad u struci

Career day – Pronađi svoju priliku

Gospodarstvo / Flash | 13. 04. 2016. u 08:20 A.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Završili ste fakultet, imate diplomu i želite steći iskustvo rada u svojoj struci?

Pronašli ste se u ovome? Ukoliko jeste onda Vas lokalni ured AIESEC-a u Mostaru poziva na događaj koji organizira u suradnji sa Hrvatskim domom Herceg Stjepana Kosače – Career Day.

Lokalni ured AIESEC-a u Mostaru će sve zainteresirane koji dođu na događaj upoznati sa svojim odlaznim praksama u različite zemlje svijeta koje nude svim studentima koji žele steći iskustvo rada u svojoj struci i pri tomu upoznati se sa različitim kulturama u svijetu.

Ukoliko se netko odluči na odlazak na praksu, ovo će mu biti prilika, ne samo da radi posao u struci, nego i da radi na sebi, poboljša kvalitetu svog života i postane kompetentniji u svom poslu. Dobiti ćete priliku i da radite na svojim komunikacijskim vještinama i organizacijskim vještinama, što je u današnje vrijeme neophodno pri pronalasku posla.

Događaj će biti dana 14.4.2016. godine u 18:00 sati u Hrvatskom domu Herceg Stjepana Kosače. Pozivamo sve zainteresirane da dođu i tako se bolje informiraju o svim praksama koje nudimo.

Svi članovi lokalnog ureda AIESEC-a će biti tu za vas i moći ćete ih pitati sve što želite, a biti će pripremljeni i različiti sadržaji pomoću kojih ćete se moći i sami informirati o svemu što vas zanima.

Kopirati
Drag cursor here to close