Prikupljanje ponuda

Božić u Posušju 2019. - Javni poziv za najam štandova

Manifestacija pod nazivom Božić u Posušju održat će se u razdoblju od 20. do 24. prosinaca na Trgu hrvatskih branitelja gdje će se postaviti tipski drveni štandovi ovisno o iskazanom interesu.
Gospodarstvo / Flash | 05. 11. 2019. u 17:32 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

I ove godine Općina Posušje organizira manifestaciju Božić u Posušju te tom prilikom poziva sve zainteresirane na prikupljanje pisanih ponuda za obavljanje ugostiteljskih, trgovačkih, uslužnih i sličnih djelatnosti na tipskim štandovima tijekom sajma.

Manifestacija pod nazivom Božić u Posušju održat će se u razdoblju od 20. do  24. prosinaca na Trgu hrvatskih branitelja gdje će se postaviti tipski drveni štandovi ovisno o iskazanom interesu. Točna satnica održavanja sajma će se odrediti naknadno.

Kako su priopćili iz Općine Posušje, sa zainteresiranim ponuditeljima sklopit će se ugovor o sudjelovanju na ovoj  manifestaciji. Štandovi za zainteresirane izlagače neće se naplaćivati.

Također, Općina Posušje snosi troškove postavljanja, elektrifikacije i ostalih energenata, sukladno djelatnostima zainteresiranih ponuditelja, a u slučaju većeg interesa od broja štandova, organizator zadržava pravo na izbor izlagača.

Pri odabiru izlagača, organizator će se voditi sljedećim kriterijima: mjesto obavljanja djelatnosti (prednost kandidatima s područjima općine Posušje) i vrsta proizvoda (prikladniji uz tematski događaj imaju prednost).

Dio prihoda dobivenih tijekom manifestacije će se donirati u humanitarne svrhe.

Svi zainteresirani prijave mogu dostaviti putem elektronske pošte: [email protected] ili na portu Općine Posušje.

Javni poziv je otvoren do 1.prosinca.

Kopirati
Drag cursor here to close