www.bossin.ba

BOSSIN - proizvodi od betona

Gospodarstvo / Flash | 07. 04. 2014. u 21:29 Z.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

BOSSIN d.o.o. Mostar i ove godine izlaže na Sajmu gospodarstva Mostar 2014. Značajno je napomenuti da je BOSSIN sudionik svih dosadašnjih sajmova gospodarstva u Mostaru i Neumu.

BOSSIN u svojoj proizvodnoj paleti ima veoma bogat izbor proizvoda od betona. Neki proizvodi imaju izvorni BOSSIN design. Na svakom sajmu se ponudi nešto novo iz svijeta betona.

Ove godine, kao novo na našem tržištu, BOSSIN nudi prane opločnike, colormix opločnike, te dekorativni colormix lomljeni betonski kamen. Osim toga, ponuda je obogaćena i s nekoliko novih modela opločnika.

Usvojene tehnike obrade u programu opločnika su: klasik, colormix, antik, pjeskareno, prano.

Trenutno je u toku proljetna akcija za neke vrste opločnika. Akcija traje do 30. 4. 2014. godine.

Iz programa zastupanja BOSSIN je značajno obogatio ponudu vrtne galanterije.

Novost na ovogodišnjem sajmu - BOSSIN promovira keramičke bazene renomirane marke COMPASS POOLS. Ovakvi bazeni se do sada nisu mogli vidjeti na BiH tržištu. Da se radi o veoma kvalitetnom proizvodu govori podatak da je COMPASS POOLS do sada ugradio preko 70.000 keramičkih bazena, najviše na tržištu Australije i USA. Proizvođač za svoje keramičke bazene daje doživotnu garanciju. Montaža ovakvih bazena traje nekoliko dana. Jedan takav bazen se može uživo vidjeti i opipati na Sajmu.

BOSSIN ponudu se, osim na Sajmu može pogledati i u novom izložbeno prodajnom prostoru u Ortiješu, južni izlaz iz Mostara, magistrala M-17. Posjetite nas i na našoj web stranici www.bossin.ba.

BOSSIN - proizvodi od betona

Kopirati
Drag cursor here to close