Napredak vidljiv i zapažen

BiH - prva i jedina zemlja koja je kompletirara proceduru o snižavanju cijena roaminga

Treći sastanak kontakt točaka Višegodišnjeg akcijskog plana za regionalni ekonomski razvitak Zapadnog Balkana
Gospodarstvo / Flash | 21. 03. 2019. u 16:39 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Napredak Bosne i Hercegovine je vidljiv i zapažen'', posebno je istaknuto u Tirani, gdje je izaslanik Ministarstva komunikacija i prometa Bosne i Hercegovine sudjelovao na trećem sastanku kontakt točaka Višegodišnjeg akcijskog plana za regionalni ekonomski razvitak Zapadnog Balkana, u koji spada i oblast Digitalno integriranje/transformiranje.

Inače, a sastanku je predstavljen napredak svih šest ekonomija Zapadnog Balkana, a posebno su prepoznati i pohvaljeni napori Ministarstva komunikacija i prometa Bosne i Hercegovine u brzoj reakciji i kompletiranju procedure za potpisivanje Sporazuma o snižavanju cijena roaming usluga Zapadnog Balkana, koji će svim građanima Bosne i Hercegovine donijeti pogodnosti i niže cijene roaming usluga u regionu Zapadnog Balkana, priopćeno je iz Ministarstva komunikacija i prometa.

Time je Bosna i Hercegovina prva i jedina zemlja do sada koja je kompletirala proceduru i odredila potpisnika ovog Sporazuma, koji će u Beogradu 4. travnja u sklopu Digitalnog samita, u ime Bosne i Hercegovine potpisati zamjenik ministra Saša Dalipagić.

Kopirati
Drag cursor here to close