Lower Airspace

Bh kontrolori letenja preuzimaju donji sloj neba

Gospodarstvo / Flash | 12. 11. 2014. u 07:24 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Agencija za pružanje usluga u zračnoj plovidbi Bosne i Hercegovine, u noći sa 12. studenog 2014. na 13. studeni 2014. godine, počinje pružati usluge oblasne kontrole letenja u donjem sloju zračnog prostora (Lower airspace) Bosne i Hercegovine.

Sindikat kontrolora letenja u BiH se javnosti obratio priopćenjem u kojemu je svom operativnom osoblju, a posebno kolegicama i kolegama kontrolorima letenja poželio sretan početak operativnog rada, te mnogo uspjeha u daljnjem radu.

''Posebno želimo naglasiti da početak operativnog rada za kolegice i kolege kontrolore letenja znači krunidbu njihove dugotrajne, naporne i zahtjevne obuke, koja je bila prekidana, dovođena u pitanje, te ponovo otpočinjana sa dugo neizvjesnim datumom završetka, a da kolege kontrolori pri tome nisu imali nikakvu mogućnost da utječu na spomenute opstrukcije'', priopćeno je iz Sindikata kontrolora letenja u BiH.

Iz Sindikata su naveli da je današnje preuzimanje kontrole letenja u donjem sloju zračnog prostora (Lower Airspace) Bosne i Hercegovine u najvećoj mjeri zasluga ovih ljudi.

Kopirati
Drag cursor here to close