Već od 98 eura

B&H Airlines uspostavio liniju Sarajevo - Beograd

Gospodarstvo / Flash | 17. 12. 2013. u 14:42 Z.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

"Zračni prijevoznik B&H Airlines je ponovo uspostavio liniju na relaciji Sarajevo-Beograd, što će doprinijeti ne samo tranziciji putnika nego i gospodarskom oporavku i napretku BiH i Srbije, izjavio je danas u Beogradu veleposlanik BiH u Republici Srbiji Ranko Škrbić.

On je na press-konferenciji upriličenoj na beogradskom aerodromu "Nikola Tesla" povodom nove linije B&H Airlinesa naglasio važnost povezivanja i uspostavljanja novih veza BiH i Srbije i drugih zemalja u regiji.

- Nakon uspostavljanja srbijanske aviokompanije Air Serbia i promotivnog leta prije 15 dana prema Banja Luci, ovo je još jedan značajan događaj da je B&H Airlines ponovo uspostavio vezu s Beogradom - dodao je Škrbić.

B&H Airlines i Air Serbia potpisali su "code share" ugovor o suradnji.

B&H Airlines ima četiri tjedna leta (ponedjeljak, utorak, četvrtak i subota) tijekom zimskog reda letenja.

Po riječima v.d. direktora B&H Airlinesa Amira Jažića prvi put je uspostavljena nova linija od razdvajanja sa strateškim partnerom Turkish Airlinesom.

On je izrazio nadu da će suradnja s sbijanskim zračnim prijevoznikom već na ljeto biti intenzivirana te da će se omogućiti konekcije i dalje od okruženja.

Ugovor koji je potpisan prije deset dana otvara mogućnost jačeg povezivanja ova dva prijevoznika s raširenom mrežom unutar Europe prema Amsterdamu, Parizu, Rimu, Düsseldorf, Frankfurtu, Bruxellesu, Londonu, Beču i ostalim destinacijama Air Serbije.

Mirko Vujadinović, šef Službe prodaje Međunarodnog aerodroma "Nikola Tesla" je rekao da je Srbija zračnim linijama povezana sa čitavom r4egijhom, naglasivši da ta zračna luka postaje regionalno čvorište u ovom dijelu Europe.

- Luka bilježi izuzetan rad, imamo kapacitete za povećan broj putnika i zrakoplova - istakao je Vujadinović.

Cijena promotivne karte s trošarinama je već od 98 eura.

Kopirati
Drag cursor here to close