ZHŽ

Bekija iz Gruda u stečaju

Gospodarstvo / Flash | 16. 04. 2015. u 13:44 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Vlada Zapadnohercegovačke županije donijela je na svojoj današnjoj sjednici Uredbu o izmjenama i dopuni Uredbe o osnivanju Stegovnog vijeća te Odluku o donošenju Programa utroška sredstava s kriterijima raspodjele sredstava "Tekući prijenosi za udruge branitelja“ utvrđenog Proračunom Županije Zapadnohercegovačke za 2015. godinu Ministarstva hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata.

Vlada je također donijela i Odluku o pokretanju stečajnog postupka nad Trgovačkim poduzećem na veliko i malo BEKIJA Grude, Odluku o pokretanju stečajnog postupka nad Gospodarskim društvom SEP-NOVA d. o. o. Posušje, Odluku o utvrđivanju visine novčane naknade članovima Stegovnog vijeća, te Odluku o davanju suglasnosti na Pravilnik o dopuni Pravilnika o unutarnjem ustrojstvu Ministarstva prostornog uređenja, graditeljstva i zaštite okoliša Županije Zapadnohercegovačke.

Donesena je i odluka o davanju suglasnosti na Pravilnik o izmjenama i dopunama Pravilnika o unutarnjem ustrojstvu Agencije za državnu službu Županije Zapadnohercegovačke, te Odluku o davanju suglasnosti na Izvješće o izvršenju Financijskog plana Javne ustanove Ceste Županije Zapadnohercegovačke za 2014. godinu, priopćeno je iz Ureda za odnose s javnošću Vlade Zapadnohercegovačke županije.

Vlada je usvojila i Izvješće o radu za 2014. godinu i Plan rada za 2015. godinu Javne ustanove Razvojna agencija Županije Zapadnohercegovačke – HERAG.

Nakon prekida, nastavak sjednice zakazan je za utorak, 21. travnja.

Kopirati
Drag cursor here to close