Zastoj

Autobus Mostar Busa: Ti me čekaj, a ja neću doći

Gospodarstvo / Flash | 20. 01. 2016. u 09:31 G.P.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Redakciji portala Bljesak.info obratili su se putnici koji su 30 minuta čekali autobus Mostar Busa koji prometuje na relaciji Mostar – Buna – Hodbina.

Autobus je trebao s Bune krenuti u 7: 30 sati, ali je po putnike došao tek u osam sati. Putnicima, koji su pola sata čekali autobus na -3 stupnja Celzijusa autobus, vozač je kratko objasnio da nije mogao proći zbog prometne nesreće koja se dogodila.

''Pola sata smo čekali bus koji je trebao s Bune krenuti u pola osam. Nakon pola sata pojavio se bus koji po rasporedu kreće u osam sati s Bune. Ljudi su zakasnili na posao, djeca u školu'', rekao je naš čitatelj.

Iz Mostar Busa su rekli kako je autobus kasnio zbog gužve koja je nastala zbog prometne nesreće koja se dogodila u blizi Gradske vijećnice.

''Linije se održavaju redovito. Jutros je bio sudar na Bulevaru, te je zbog toga autobus kasnio. Ne radi se o propuštanju linije, nego autobus nije mogao proći kroz gužvu'', rečeno je iz Mostar Busa.

Podsjećamo, kako je iz Mostar Busa nedavno rečeni kako je zbog premještanja autobusnih stajališta uslijed projekta izgradnje kanalizacijskih kolektora tvrtka Mostar bus d.o.o. je izgubila oko 200.000 maraka.

Pretrpljeni gubici su, "posljedica kašnjenja autobusa i neinformiranosti građana o novim režimima prometovanja pa samim tim i o novim lokacijama na kojima vozači autobusa preuzimaju putnike".

"Problem pri kretanju po mostarskim prometnicama je i nama i putnicima. Veliki su zastoji i velika čekanja, posebice na raskrižjima kod Šemovca i Franjevačke crkve’’, istaknuo je Damir Marić ravnatelj Uprave Mostar bus d.o.o. Prema njegovim riječima sve gradske linije koje se kreću u pravcima gdje se vrši postavljanje kolektora "kasne od 15 do 30 minuta".

Kopirati
Drag cursor here to close