Slično nije isto...

Asocijacija poduzetnika: Dolazi do zbrke nakon pojave udruge sličnog naziva

Dolazi do očigledne zbrke između priopćenja novonastale udruge i Asocijacije poduzetnika Hercegovine, što dalje dovodi do neobičnih situacija da APH i svome članstvu mora objašnjavati nešto s čime nisu povezani.
Gospodarstvo / Flash | 27. 11. 2020. u 13:19 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: APH / Asocijacija poduzetnika Hercegovine

"S obzirom da se u novije vrijeme u medijima povremeno pojavljuju vijesti koje se odnose na udruženje pod nazivom koji je sličan našem, Asocijacija poduzetnika Hercegovine želi ukazati na mogućnost pogrešne percepcije našeg i njihovog javnog djelovanja i iznesenih stavova", priopćeno je iz ove asocijacije.

Podsjećaju da Asocijacija poduzetnika Hercegovine (APH), koja je počela djelovati pod nazivom Komora Grada Mostara, već desetu godinu zastupa interese privatnog poduzetništva, kao stabilno, nezavisno i registrirano udruženje, odnosno nevladina organizacija.

"Uvjereni smo da je jedna od novonastalih udruga, spontano organiziranih u vrijeme pandemije koronavirusa, koja se predstavlja pod vrlo sličnim nazivom, to učinila bez pogrešne namjere, ali registracija pod imenom koje već praktično postoji, teško da može biti od koristi i nama i kolegama iz nove udruge", navode dalje iz Asocijacije poduzetnika Hercegovine.

Kažu kako dolazi do očigledne zbrke između priopćenja novonastale udruge i APH, što dalje dovodi do neobičnih situacija da i svome članstvu moraju objašnjavati nešto s čime nisu povezani.

"Želeći puno uspjeha u radu svima koji zastupaju interese privatnog poduzetništva, još jednom napominjemo kako Asocijacija poduzetnika Hercegovine, zbog vlastitog digniteta i ugleda svojih članica, može stajati samo iza stavova i poruka koje je sama, putem svojih kanala, javno publicirala".

Asocijacija poduzetnika Hercegovine i dalje stoji na raspolaganju ukupnom poduzetništvu Hercegovine, otvorena za suradnju s vladinim i nevladinim sektorom, ali samo i isključivo u duhu dosadašnjeg djelovanja, zasnovanog na Statutu asocijacije i zajedničkim principima svojega članstva, ističu iz APH.

Kopirati
Drag cursor here to close