Spašavanje giganta

Alvarez: Banke spremne na financiranje pod uvjetima lex Agrokora

Gospodarstvo / Flash | 06. 04. 2017. u 13:00 D.L.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon sastanka Agrokora i banaka, glavni direktor za restrukturiranje Antonio Alvarez III. kazao je da banke nastavljaju podržavati daljnje poslovne operacije te grupe.

"Upravo smo završili konstruktivan sastanak sa svim članovima Odbora za koordinaciju banaka. Oni nastavljaju podržavati daljnje poslovne operacija Grupe kao i sve druge doprinose, posebno one od strane zaposlenika i dobavljača tijekom ovog izrazito neizvjesnog razdoblja", poručio je, prenosi HRT.

"Oni jednoglasno izražavaju njihovu namjeru financiranja operativnih potreba Grupe za financijskim sredstvima pod uvjetom da ta sredstva imaju prioritetni status u novom Zakonu o postupku izvanredne Uprave u trgovačkim društvima od sistemskog značaja, kojeg je upravo izglasao Sabor RH. Obvezivanje ovisi o konačnim odobrenjima odbora za kreditiranje svake institucije, koji su trenutno u ubrzanom procesu. Oni zajedno sa svojim savjetnicima neprestano usko surađuju s mojim timom i savjetnicima, a kompanija razmatra sve raspoložive mogućnosti", istaknuo je Alvarez.

Kopirati
Drag cursor here to close