Dozvola

Ryanair ukida avio liniju Niš - Stockholm

Posljednji let između aerodroma Skavsta i Niša zakazan je za 28. ožujak.
Gospodarstvo / Flash | 04. 11. 2019. u 18:48 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Niskotarifni avio-prijevoznik Ryanair prekinut će letove između Stockholma i Niša početkom ljetne sezone 2020., točnije krajem ožujka. "Ruta Niš-Stockholm ukida se od travnja 2020., međutim, i dalje ćemo imati najniže cijene na letovima iz Niša ka Berlinu, Bratislavi, Malti i Bergamu narednog ljeta", priopćeno je iz kompanije portalu Exyuaviation.

U priopćenju se između ostalog objašnjava da kompanija kontinuirano prati svaku od svojih 2.100 ruta i sastavlja raspored na osnovu mnogih faktora među kojima su tražnja, dostupnost i uspješnost poslovanja na toj ruti, prenosi B92.

Posljednji let između aerodroma Skavsta i Niša zakazan je za 28. ožujak. Prošlog tjedna Ryanair je premjestio planiranu rutu Hahn-Niš u Banja Luku nakon što nije mogao dobiti dozvolu.

Akcije Ryanaira danas su skočile sedam procenata nakon što je taj 'lowcost' prijevoznik prijavio bolje od očekivanih rezultate za prvu polovinu fiskalne 2020. godine.

Kompanija je priopćila da su njeni prihodi u tom šestomjesečnom periodu povećani za 11 posto na 5,39 milijardi eura a zarada po akciji tri posto u odnosu na isti period prošle godine na 1,02 eura. Osim toga, promet kompanije povećan je za 11 posto na 86 milijuna putnika u prvoj polovini godine.

Kopirati
Drag cursor here to close