Isključenje

Mostarske ulice danas bez struje i vode

Iz Javnog poduzeća Elektroprivreda Hrvatske zajednice Herceg-Bosne (JP EP HZHB) doznaje se da je elektro opskrba uredna.
Gospodarstvo / Flash | 14. 06. 2019. u 08:44 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Iz Javnog poduzeća Vodovod Mostar, doznaje se da je vodoopskrba uredna. Zbog radova na vodovodnim instalacijama u naselju Panjevina (Ul. Ekrema Ćurića), planirano je isključenje s vodovodne mreže od 8 do 14 sati.

Elektroopskrba

Iz Javnog poduzeća Elektroprivreda Bosne i Hercegovine (JP EP BiH) doznaje se da je, zbog kvara na trafo stanici, bez elektroopskrbe dio naselja Kosor (Općina Mostar).

Iz Javnog poduzeća Elektroprivreda Hrvatske zajednice Herceg-Bosne (JP EP HZHB) doznaje se da je elektro opskrba uredna.

Planirana isključenja za petak 14.6.: Mostar - od 9 do 12 sati, bez elektroopskrbe će biti ulice 29. Hercegovačke brigade, Mehe Arapa, Mehe Tase, Muje Pašića, III ulica i naselje Zalik.

Čapljina - od 8:30 do 13:30 sati, bez elektroopskrbe će biti dio naselja Grabovine. Ravno - od 7:30 do 16 sati, bez elektroopskrbe će biti naselja Trnčina, Velja Međa, Vodovod i povremeno Ravno, Rupni Do i Brestica.

Kopirati
Drag cursor here to close