Autoceste FBiH

Mostar: Radovi i u Cernici, privremena obustava prometa

Privremena obustava prometa se odnosi na dio ulice ispred nekadašnje zgrade Općinskog suda, a koja se obnavlja za potrebe poduzeća Autoceste FBiH.
Gospodarstvo / Flash | 17. 11. 2017. u 01:09 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Iz poduzeća Autoceste Federacije BiH stigla je obavijest kako će u petak 17.11. doći do privremene obustave prometa u Cernici, odnosno ulici Adema Buća.

Privremena obustava prometa se odnosi na dio ulice ispred nekadašnje zgrade Općinskog suda, a koja se obnavlja za potrebe poduzeća Autoceste FBiH. Promet za motorna vozila bit će obustavljen u vremenu od 11:30 do 14:30 sati zbog radova na montaži opreme na objektu.

Napomenut ćemo kako je zbog izgradnje kolektora za promet motornih vozila zatvoren dio Titove ulice, od nekadašnje robne kuće 'Razvitak' do autobusne stanice, te od Lučkog mosta do zgrade Narodnog pozorišta. Promet se privremeno odvija dvosmjerno od 'Razvitka' do pozorišta.

Zbog izvođenja radova, za promet motornih vozila zatvoren je i dio ulice kralja Tvrtka i to od parka Nobelovaca do Rondoa.

Također skrećemo pažnju na posebnu regulaciju prometa na dijelu Titove ulice, na sjevernom ulazu u grad, kod naselja Zalik. Zbog izvođenja radova došlo je do suženja kolnika, te je privremeno postavljena prometna signalizacija. Vozači se mole za strpljenje u prometu i poštivanje privremeno postavljene signalizacije.

Kopirati
Drag cursor here to close