Mini akcija

Poziv Mostarcima: Zasučimo rukave i očistimo dvorišta

''Jedini uvjet je da se stanari okupe i pokažu želju i inicijativu za promjenom dvorišta nabolje. Korak po korak za ljepši i bolji grad. Idemo zasukati rukave''
Gospodarstvo / Ekologija | 05. 09. 2022. u 16:18 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Iz Udruženja ''Nešto više'' uputili su javni poziv svim Mostarcima i Mostarkama koji žele sudjelovati u mini akciji čišćenja zajedničkih dvorišta na području grada Mostara.

''Pozivamo sve vas koji ste u Mostaru da nam predložite zajednička dvorišta svojih zgrada koja su zapuštena, imaju određene nedostatke i ne mogu se koristiti u punom kapacitetu da im zajedno vratimo svrhu'', priopćili su iz Udruženje građana ''Nešto Više''.

Kako se navodi, ovo Udruženje nudi besplatne sadnice, pomoć prilikom čišćenja i saniranja, savjete za održavanje dvorišta kao i opremu za nužne popravke.

''Jedini uvjet je da se stanari okupe i pokažu želju i inicijativu za promjenom dvorišta nabolje. Korak po korak za ljepši i bolji grad. Idemo zasukati rukave'', naveli su.

Više informacija svi zainteresirani mogu dobiti na na [email protected] ili na 065 250 037.

Inače, ova aktivnost se realizira kroz #ProjektMostar #ProstoriKojiPokreću koji financira Vlada Ujedinjenog Kraljevstva.

Kopirati
Drag cursor here to close