''Misli o prirodi'

Osnovnoj školi Humac donirane kante za otpad

Kante su postavljene na lokacije u školi koje su dostupne svim učenicima da bi svakodnevno stjecali navike o odlaganju otpada na za to predviđena mjesta, te da bi se što više utjecalo na smanjenje nepravilnog odlaganja otpada u prostoru školskog dvor
Gospodarstvo / Ekologija | 06. 10. 2021. u 18:04 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

EKO HUB Široki Brijeg donirao je kante za otpad Osnovnoj školi Humac.

Donacija je realizirana u okviru projekta ''Misli o prirodi!'' koji financira Švedska, a provodi Centar za promociju civilnog društva.

Kante su postavljene na lokacije u školi koje su dostupne svim učenicima da bi svakodnevno stjecali navike o odlaganju otpada na za to predviđena mjesta, te da bi se što više utjecalo na smanjenje nepravilnog odlaganja otpada u prostoru školskog dvorišta.

''Nadamo se da ćemo ovim primjerom potaknuti naše školarce da budu što više eko friendly, te da će već u najranijoj dobi razvijati svijest o štetnosti zagađenja okoliša, kao i o načinima i primjerima dugoročne zaštite i očuvanja naših zelenih površina'', navedeno je u priopćenju za javnost.

Pozvali su i sve građane, da ukoliko imaju prijedlog neke Inicijative u njihovoj zajednici, a potrebna im je potpora, da se obrate na mail Udruge EKO ZH [email protected].

Kopirati
Drag cursor here to close