Eko HUB Blagaj

Očišćeno školsko igralište u Blagaju

Akcija čišćenja se održala na lokaciji školsko igralište Blagaj.
Gospodarstvo / Ekologija | 26. 01. 2022. u 16:21 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Eko HUB Blagaj, kojim koordinira Omladinski klub Novi Val kao i JU Osnovna škola Blagaj, održali su akciju čišćenja zajedno sa lokalnom zajednicom Blagaj, 26.01.2022 (srijeda) sa početkom u 10:00 sati.

Akcija čišćenja se održala na lokaciji školsko igralište Blagaj.

Foto: PR / Očišćeno školsko igralište u Blagaju

Tijekom ove akcije skupljeno je ukupno 10 vreća anorganskog i organskog otpada, ofarbana su vrata od školske dvorane, ispilane su grane kao i drveća koja su bila oštećena ili uginula, gdje je i isteremerirano 200 m2 prostora.

''Ju Osnovna škola Blagaj pružila je punu podršku Eko HUB-u Blagaj tokom ove akcije, ova škola je takđer dio projekta 'Misli o prirodi!' kao Eko škola. Akcija je prosla vrlo uspješno nadamo se da ćemo kod učenika na ovaj način probuditi brigu prema okolišu i okolini koja je danas jako važna'', rekla je Emina Lulić iz Eko HUB Blagaj.

Foto: PR / Očišćeno školsko igralište u Blagaju

''Zahvaljujemo se svim građanima lokalne zajednice Blagaj koji su podržali ovu akciju čišćenja, uz poštovanje svih epidemioloških mjera. Svi sudionici su dobili potrebnu opremu za ovu akciju, kao hranu i osvježenje.

Eko HUB Blagaj, kojim koordinira Omladinski klub Novi Val Blagaj, pokrenut je u sklopu projekta “Misli o prirodi!” koji implementira Centar za promociju civilnog društva, a financijski podržava Švedska'', navodi se.

Kopirati
Drag cursor here to close