Edukativna radionica

Mostarci će učiti kako orezati i održavati drveće i žbunje

Udruženje građana ''Nešto više'', u suradnji s djelatnicima JP Parkovi, namjerava dodatno uljepšati, urediti i pripremiti dvorište doma za iduću sezonu.
Gospodarstvo / Ekologija | 02. 12. 2023. u 09:53 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Edukativna radionica orezivanja i održavanja drveća i žbunja održat će se u utorak, 5. prosinca od 10 do 13 sati u krugu prostorija Centra za stara i iznemogla lica u Mostaru.

Udruženje građana ''Nešto više'', u  suradnji s djelatnicima JP Parkovi, namjerava dodatno uljepšati, urediti i pripremiti dvorište doma za iduću sezonu.

''Također, svjesni smo potreba domova, te smo odlučili pripremiti pakete za oba doma u Mostaru u kojima se nalazi oko 120 osoba, a uvijek su u potrebi za potrepštinama kao što su higijenska sredstava, konzervirana hrana - hrana koja može duže vremensko razdoblje stajati, voće i povrće, čajevi i kava.

Svi koji imaju želju donirati potrepštine za korisnike to mogu uraditi na dan radionice'', navode iz Udruženja građana ''Nešto više''.

Nositelj ove aktivnosti je spomenuto Udruženje, a realizira se u okviru projekta ''Mostar - Prostori koji pokreću'', koji je podržan sredstvima Vlade Ujedinjenog Kraljevstva.

Kopirati
Drag cursor here to close