Koju posluku porati?

Mostar: Superbaka u akciji posuđivanja cvijeća s kružnog toka

I dok se u Mostaru stvari puževim koracima miču naprijed pa je i godine Gospodnje 2022. vijest cvijeće na gradskim površinama, Mostarci se nastavljaju brzinom munje gibati prema nazad...
Gospodarstvo / Ekologija | 07. 07. 2022. u 08:38 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nenaviknuti da se u gradu nešto lijepo radi, Mostarci možda nisu primijetili da su kružni tokovi, koji preuzimaju (kao iz jedne naše prvoaprilske šale) sve više raskrižja u gradu, puni cvijeća.

No, primijetila je to jedna gospođa koja se u četvrtak ujutro prošetala do tek cvijećem ukrašenog kružnog toka i poslužila se.

Nije ovo prvi put da se kradu sadnice u Mostaru. Žalili su se djelatnici gradskih poduzeća kako su ostajali bez ruža i ostalih sadnica, a znala je nestati i poneka sadnica kakvog stabla.

I dok se u Mostaru stvari puževim koracima miču naprijed pa je i godine Gospodnje 2022. vijest cvijeće na gradskim površinama, Mostarci se nastavljaju brzinom munje gibati prema nazad i živjeti kao u vremena kad ni grad ni građani nisu marili previše za prostor u kojem žive.

Snimio čitatelj | Bljesak.info / Akcija

To se ne može reći za gospođu s fotografije jer ona mari za prostor, ali samo svoj. Ako je tko prepozna, neka joj pomogne zaliti cvijeće.

 

Kopirati
Drag cursor here to close