Ružan prizor

Mostar | Stanovnici Dubrovačke ogorčeni: Tek što je uređeno, pojedinci su uništili

Ponovno će trud djelatnika ovog javnog poduzeća ostati u sjeni zbog neodgovornih pojedinaca kojima nije problem u rekordnom roku uništiti nešto pozitivno u gradu.
Gospodarstvo / Ekologija | 22. 03. 2024. u 14:59 B.S. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Djelatnici JP Parkovi d.o.o. Mostar su u četvrtak na inicijativu stanovnika Dubrovačke ulice u Mostaru uredili atomsko sklonište i prostor oko njega.

Ipak, ponovno će trud djelatnika ovog javnog poduzeća ostati u sjeni zbog neodgovornih pojedinaca kojima nije problem u rekordnom roku uništiti nešto pozitivno u gradu.

Naime, istu večer nakon uređivanja skloništa i prostora oko njega neodgovorni pojedinci su se podružili do kasno u noć uz pokoju bocu alkoholnog pića što i nije problem, koliko je problem što su iza sebe ostavili iste te ispijene boce kao i par kutija cigareta bacivši ljagu na posao urađen samo nekoliko sati ranije.

Stanovnici Dubrovačke ulice s pravom su, ogorčeni za naš portal, istaknuli kako se već duže vremena trude svim silama uređivati i održavati to dvorište i na kraju kad su to dočekali, nisu se dugo radovali.

Foto: Bljesak.info / Smeće na atomskom skloništu u Dubrovačkoj ulici

"Bilo nam je drago kad smo vidjeli djelatnike Parkova da uređuju taj prostor i zaista su odlično uradili svoj posao, ali nije nam jasno što trebamo uraditi kako bi neodgovorni pojedinci shvatili da ovakve stvari nisu u redu", kazali su za naš portal ističući kako se ovakvo ponašanje nosi "od kuće".

Dodali su i kako se zalažu da na tom prostoru naprave i teretanu na otvorenom, no sada se postavlja pitanje ima li smisla praviti bilo što nakon što sav trud pada u vodu zbog neodgovornih pojedinaca.

Kopirati
Drag cursor here to close