Natječaj

Kaos kao inspiracija: Zbog mostarskog komunalnog nereda osvoji 120 KM

Tri najbolja rada nagradit će novčanim iznosom od 120 KM
Gospodarstvo / Ekologija | 21. 08. 2020. u 16:10 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Voliš grad, čistoću, javne i zelene površine, dječja igrališta i urbani duh?  Želiš svojim aktivizmom ukazati na problem ili loše stanje parka ispred svoje zgrade, dječjeg igrališta, fontane ili odlagališta otpada, rupa na cestama…?'', pitaju iz udruge Futura.

U proteklom razdoblju, navode, dobili su brojne uratke građana, a dosadašnji nagrađeni radovi su bili fotomontaža Neretve i Starog mosta, te zanimljiva baba s mandarinama iz Radićeve ulice, što je sljedeće? Budite kreativni i pošaljite svoje radove.

Što traže? Dokumentiraj ono što ti smeta u formi teksta, pjesme, kratke priče, kolumne, crteža, videa, fotografije, GIF-a ili kombinacije svih navedenih formi te svoj sadržaj i kontakt podatke pošalji na [email protected].

Tri najbolja rada nagradit će novčanim iznosom od 120 KM. Rok za prijavu radova (treći ciklus) traje do 31. kolovoza 2020. godine.

Pristigle radovi objavit će se na web portalima, www.pravonagrad.ba,  www.abrasradio.info, društvenim mrežama kao i svim zainteresiranim medijima, priopćeno je iz udruge Futura.

 

Projekt Pravo na Grad provodi Mreža Naše Društvo uz podršku Veleposlanstva Švicarske u Bosni i Hercegovini. Glavni cilj projekta je unaprijediti kvalitetu življenja u Gradu Mostaru kroz donošenje ključnih razvojnih strategija utemeljenih na željama i potrebama građana.

Kopirati
Drag cursor here to close