Čišćenje Bregave

Eko akcija "Dvije sestre" u Stocu

Eko akcija simboličnog naziva "Dvije sestre" (Neretva i Bregava) održat će se u subotu, 12. lipnja sa početkom od 10 sati.
Gospodarstvo / Ekologija | 08. 06. 2021. u 10:08 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

EcoTOUR Stolac B&H i Ronilački klub Neretva iz Mostara planirali su održati akciju čišćenja korita i obala rijeke Bregave. Eko akcija simboličnog naziva "Dvije sestre" (Neretva i Bregava) održat će se u subotu, 12. lipnja sa početkom od 10 sati.

Poseban naglasak na čišćenje stavit će se na tri lokacije: plaža Luka (Kukavac), vodopad Pjene i gornji tok Bregave (iznad "brane").

"Cilj nam je da ovakvim i sličnim aktivnostima građanima ukažemo na značaj zaštite životne okoline, probudimo ekološku svijest naročito kod mladih osoba, te da ljepote Stoca i Bregave prikažemo turistima u najboljem svjetlu", poručili su organizatori.

Po završetku eko akcije planiran je ručak i druženje za sve učesnike. Pokrovitelj ove akcije je Hercegovinapromet d.o.o. Mostar.

"Pozivamo sve zainteresirane za učešće da se prijave na broj telefona +387 61 480 971 ili na mail [email protected] - Budite društveno korisni i dobro se zabavite!"

Kopirati
Drag cursor here to close