Pridružite se

Čisti se Stari grad u Blagaju

Pozivaju se svi zainteresirani građani lokalne zajednice Blagaj da podrže ovu akciju čišćenja, uz poštovanje svih epidemioloških mjera.
Gospodarstvo / Ekologija | 19. 11. 2021. u 16:54 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Eko HUB Blagaj, kojim koordinira Omladinski klub Novi Val kao i JU Osnovna škola Gnojnice, organizira akciju čišćenja i pošumljavanja s lokalnom zajednicom Blagaj, 20.11.2021 (subota) s početkom u 10:00h.

Akcija čišćenja i pošumljavanja krenut će sa skupljanjem sudionika ispod Starog grada u Blagaju.

JU Osnovna škola Gnojnice je dio projekta ''Misli o prirodi!'' kao Eko škola gdje će za ovaj događaj posaditi 20 sadnica na području Starog grada Blagaj i sudjelovati u akciji čišćenja sa Eko HUB-om Blagaj koji akciju planira na isti dan.

JU Osnovna škola Blagaj će se pridružiti ovim aktivnostima, a ona je također dio projekta ''Misli o prirodi!'' kao Eko škola.

Pozivaju se svi zainteresirani građani lokalne zajednice Blagaj da podrže ovu akciju čišćenja, uz poštovanje svih epidemioloških mjera.

U slučaju vremenskih nepogoda ili dodatnih epidemioloških mjera akcija čišćenja će biti odgođena, gdje će se u dogovoru sa predstavnicima lokalne zajednice Blagaj odrediti novi datum.

Svi sudionici će dobiti potrebnu opremu za ovu akciju, kao hranu i osvježenje.

Eko HUB Blagaj, kojim koordinira Omladinski klub Novi Val Blagaj, pokrenut je u sklopu projekta ''Misli o prirodi!'' koji implementira Centar za promociju civilnog društva, a financijski podržava Švedska.

Kopirati
Drag cursor here to close