Eko HUB Blagaj

Akcija čišćenja na Trebižatu

Predstavnici lokalne zajednice Čapljina su sudjelovali i na četvrtom radnom sastanku, gdje su predstavili svoje postojeće probleme u lokalnoj zajednici.
Gospodarstvo / Ekologija | 01. 07. 2022. u 15:08 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Eko HUB Blagaj, kojim koordinira Omladinski klub Novi Val, organizira sljedeću akciju čišćenja sa lokalnom zajednicom Čapljina, 2.7.2022 sa početkom u 9:30h.

Akcija čišćenja će se održati na rijeci Trebižat, lokacija – Čapljina.

Ovu akciji čišćenja sprovesti će članovi udruženja ekološke udruge ''Lijepa naša'', Referentna grupa, Regionalni resursni centar, Neretva Delta Forum, Udruga Čaplja, Kanu Safari teambuilding kao i svi zainteresirani građani lokalne zajednice Čapljina, uz poštovanje svih epidemioloških mjera.

Predstavnici lokalne zajednice Čapljina su sudjelovali i na četvrtom radnom sastanku, gdje su predstavili svoje postojeće probleme u lokalnoj zajednici kao i dosadašnje ostvarene rezultate na području Čapljine sa Eko HUB-om Blagaj.

Svi sudionici dobiti će potrebnu opremu za ovu akciju, kao hranu i osvježenje.

Eko HUB Blagaj, kojim koordinira Omladinski klub Novi Val Blagaj, pokrenut je u sklopu projekta ''Misli o prirodi!'' kojeg implementira Centar za promociju civilnog društva, a financijski podržava Švedska.

Kopirati
Drag cursor here to close