Uznemirujući sadržaj

Otrovani psi na više lokacija u Mostaru

Kako doznajemo tri otrovana štenca haskija pronađena su u naselju Bišće Polje, dok su i u Ulici Alekse Šantića dva psa nakon gutanja otrova završila u veterinarskoj stanici.
Vijesti / Flash | 05. 05. 2024. u 19:42 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nepoznati počinitelji na više lokacija u Mostaru otrovali su pse. Naime, kako doznajemo tri otrovana štenca haskija pronađena su u naselju Bišće Polje, dok su i u Ulici Alekse Šantića dva psa nakon gutanja otrova završila u veterinarskoj stanici.

''Čovjek bi trebao biti ona karika koja pomaže, spašava i koja odgovorno pristupa životu oko sebe. Kod nas je čovjek sve suprotno od toga. Najjači je kada potruje, ubije, protjera i muči slabijega od sebe'', navodi ogorčeno jedna od ljubiteljica pasa za naš portal.

Foto: Čitatelj / Otrovani psi na više lokacija u Mostaru

Navodi kako su danima apelirali gradske vlasti da nađu rješenje za ulične pse, a izgleda kako je netko ''već našao rješenje – potrovati ih''.

‘'Jeste li svjesni agonije koju prolaze potrovani psi, njihovog bola i patnje, agonije umiranja i straha?! Apeliramo još jednom na gradonačelnika, gradske predstavnike i ostale ljude da pomognu naći način za rješenje pasa lutalica, a ne izogravati Boga i ubijati nedužna bića na najsuroviji način'', navodi.

O svemu su izvjestili i ljubitelji životinja na društvenim mrežama apelirajući na nadležne u Gradu da reagiraju.

*Upozoravamo da su objavljene fotografije i videozapisi uznemirujući.

Kopirati
Drag cursor here to close