Strpljenje

Gužva na magistralnoj cesti Jablanica-Mostar

Kako stoji u priopćenju BIHAMK-a, u tijeku su sanacijski radovi kod restorana "Zdrava voda".
AutoMoto / Stanje na cestama | 24. 05. 2023. u 16:23 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Velike gužve nastale su u srijedu na magistralnoj cesti M-17 Jablanica-Mostar.

Kako stoji u priopćenju BIHAMK-a, u tijeku su sanacijski radovi kod restorana "Zdrava voda".

Putem se prometuje naizmjenično, jednom trakom, u dužini od 150 metara.

Na pojedinim dionicama u središnjim krajevima kolovoz je mokar zbog kiše, a i dalje upozoravamo na učestale odrone. S obzirom da meteorolozi najavljuju pogoršanje vremenske situacije i u ostatku naše zemlje, savjetujemo oprezniju vožnju, prilagođenu trenutnim uvjetima i stanju na putevima.

Na magistralnoj cesti Travnik-Vitez (dionici Putićevo-Vitez) zbog radova na asfaltiranju od 08 do 17 sati vozila prometuju naizmjenično, jednom trakom.

Foto: Bljesak.info / Gužva na magistralnoj cesti M-17

Zbog izvođenja sanacijskih radova na mostu Gorica, za promet je zatvorena desna cijev tunela 1. mart u smjeru Zenica-Sarajevo, a vozila prometuju dvosmjerno kroz lijevu tunelsku cijev.

Sporije zbog radova tijekom dana prometuje se na magistralnim putevima: Bihać-Kamenica, Ripač-Dubovsko i Jablanica-Mostar (u Donjoj Jablanici).

Na dionici regionalnog puta od mjesta Ravno prema magistralnom putu Ljubinje-Trebinje (M-6) promet je obustavljen i preusmjeren na alternativne pravce.

Zbog sanacijskih radova zatvoren je most na ulazu u Nemilu (spoj M-17 sa R-473), a vozila prometuju preko raskrsnice u Topčić Polju.

Na graničnim prelazima putnička vozila ne čekaju duže od 30 minuta.

Kopirati
Drag cursor here to close