Za osobu koja mi je ukrala tablicu ...

VIDEO | Zagreb: Influenceru oštećen automobil zbog srpskih tablica

AutoMoto / Flash | 19. 03. 2024. u 10:45 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Justus Reid (@justus_reid)

Poznati influencer i youtuber Justus Reid doživio je neugodnost u Zagrebu nakon što je u grad došao sa srpskim tablicama.

Naime, netko mu je skinuo registarske oznake i izgrebao automobil ključevima.

"Osobi koja mi je ukrala tablicu i ključem izgrebala auto, tijekom noći, poručujem jedno... Upozorili su me na ljude poput tebe - rekli su mi 'ako voziš auto s beogradskim tablicama u Zagrebu, netko će ti oštetiti auto, izgrebat će ti boju, razbit će ti prozore', ali ja im nisam vjerovao. Mislio sam da je Hrvatska bolja od toga. Uvijek se trudim promovirati zajedništvo između zemalja na Balkanu. I Srbija i Hrvatska su bile dobre prema meni i onda si došao ti...", rekao je Amerikanac.

"Misliš da time što si naštetio svom susjedu pokazuješ koliki si rodoljub? Ne, ti ne predstavljaš Hrvatsku, a sad umjesto što si napravio štetu jednom Srbinu ili Srbiji, to si uradio Amerikancu, koji je imao poštovanja prema tvojoj zemlji i treba te biti sram. Yugo će biti van akcije na neko vrijeme...", dodao je razočarano. "Očekivao sam bolje", zaključio je.

Inače, Justus Reid balkanskoj je javnosti postao poznat po objavama svojih izvedbi hitova domaćih glazbenika na društvenim mrežama. 2022. godine natjecao se i na Supertalentu, prenosi Index.hr.

Iako je rodom Amerikanac i nema nikakve poveznice s Balkanom, tu je postao toliko popularan i toliko se zaljubio u ove prostore da je napustio posao i preselio se na Balkan.

Kopirati
Drag cursor here to close