Hoćemo li, majstori?

Požurite s rekonstrukcijom križanja kod bivšeg hotela Ero!

Nevjerojatna "stepenica" pretvara se svakim danom u sve veću prepreku normalnom odvijanju prometa
AutoMoto / Flash | 11. 01. 2024. u 09:10 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Strpljenja je bilo dovoljno. No, ovih dana javljaju nam se mnogi čitatelji koji pitaju hoće li se nešto konačno poduzeti po pitanju potpuno neprirodnog odvijanja prometa na raskrižju kod nekadašnjeg hotela Ero.

Foto: Bljesak.info / Požurite s rekonstrukcijom križanja kod bivšeg hotela Ero!

Tu se, naime, stvorio krater koji sada predstavlja pravu mehaničku prepreku vozilima koja se u promet uključuju iz pravca Centra 2, Mepas Malla i Carinskog mosta, a u želji da kliznu dalje prema Bulevaru.

Međutim, genijalnost neimara s vremenom se ispriječila svim vozačima, njihovim automobilima, njihovim remenima, amortizerima, krajnicama, lafetama i kotačima.

Najavljena je ovdje modernizacija raskrsnice, ali strpljenju vozača odavno je bio kraj.

Podsjetimo, Grad Mostar je studenom 2023. godine raspisao javnu nabavku za rekonstrukciju raskrsnice kod bivšeg hotela Ero u vrijednosti od milijun maraka bez PDV-a, odnosno 1,17 mil KM s uračunatim PDV-om. Javna nabavka obuhvata radove na rekonstrukciji dvije raskrsnice kod bivšeg hotela Ero, uključujući građevinske radove na prometnicama (ulice dr. Ante Starčevića, Kardinala Stepinca, Alekse Šantića), radove na javnoj rasvjeti te radove na svjetlosnoj signalizaciji (semaforima) i ostaloj prometnoj signalizaciji.

Kopirati
Drag cursor here to close