1+1 gratis

Kupiš Bugatti, na poklon dobiješ Rolls Royce

Dovitljivi trgovci smislili su, dakle, ovakvu akciju: tko kupi Buggatija Chirona iz 2021. godine, uz njega će potpuno besplatno dobiti i Rolls Royce Wraith iz 2018. godine.
AutoMoto / Flash | 18. 03. 2024. u 17:24 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Neobičan oglas jedne autokuće s Floride podigao je mnogo prašine posljednjih dana.

Kuća Naples Motorsports, specijalizirana za prodaju novih i rabljenih egzotičnih i luksuznih vozila objavila je neuobičajenu prodajnu ponudu, iz kategorije "kupiš 1, dobiješ 2". Ne bi to bilo ništa neobično, da nije riječ o zaista luksuznim automobilima, kakve si velika većina ljudi niti u snu ne može priuštiti.

Dovitljivi trgovci smislili su, dakle, ovakvu akciju: tko kupi Buggatija Chirona iz 2021. godine, uz njega će potpuno besplatno dobiti i Rolls Royce Wraith iz 2018. godine, javlja Bug.

Chiron u pitanju dolazi u kombinaciji boja trula višnja / bijela, prešao je samo oko 3.000 kilometara, a kao i svaki Bugatti izrađen je prema želji kupca u istim bojama unutrašnjosti, sa sportskim prošivenim sjedalima, upravljačem od ugljikovih vlakana, i brojnim detaljima u istoj crvenoj nijansi (koju službeno nazivaju bojom nara).

Rolls Royce Wraith dolazi u sličnoj kombinaciji boja (srebrna i "boemsko" crvena), motor je 6,6-litreni V12, a od opreme, reklo bi se "nema što nema" – od zvjezdanog rasvjetljenog krova kabine, preko sustava pomoći vozaču, do ventiliranih sjedala, modernog infotainmenta i slično.

Ponuda prodavatelja jednostavna je: donesite im 3,85 milijuna dolara za Bugattija, i Rolls Royce dobivate gratis. Želite li kupiti samo njega, on će vas koštati nemalih 240.000 dolara.

 

Kopirati
Drag cursor here to close