Testna faza

Krenula prodaja parking karata Mostar Parkinga

AutoMoto / Flash | 11. 01. 2022. u 14:00 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U ponedjeljak, 10.1.2022, JP Mostar Parking d.o.o. je uspješno započeo s testnim razdobljem prodaje povlaštenih parking karata u Mostaru. Parking karte u Mostaru, građani mogu kupiti u prostorijama Mostar Parkinga, a naknadno produživanje će se moći izvršiti i bez dolaska u prostorije.

Svi korisnici usluga Mostar Parkinga će tako od 10.1.2022 do početka naplate uličnog parkinga 7.2.2022 moći kupiti svoje povlaštene mjesečne i godišnje parking karte te tako izbjeći eventualne gužve koje se očekuju pred sami početak naplate. Inače, kartu svih ulica i njima pripadajućih zona koje ulaze pod naplatu uličnog parkinga od naznačenog datuma možete pronaći na karti ispod.

Kao što je već objavljeno, povlaštene parking karte će svim korisnicima vrijediti od datuma početka naplate. Sve informacije o potrebnoj dokumentaciji koju korisnici moraju priložiti prilikom kupovine karte možete pronaći na ovom linku.

Također, sve informacije o cijenama, lokacijama na kojima će se naplaćivati ulični parking te o tome koji korisnici mogu kupiti koje vrste povlaštenih karata se nalaze na službenoj stranici Mostar Parkinga. Građani Grada Mostara pokazuju velik interes za kupovinu povlaštenih mjesečnih i godišnjih parking karata. Mnogi su već izvršili kupovinu i tako osigurali sebi nesmetani ulični parking.

Informacije o produživanju povlaštenih karata bez ponovnog dolaska u poslovnicu će biti naknadno objavljene kako na službenoj stranici, tako i na profilima Mostar Parkinga na društvenim mrežama. Inače, Mostar Parking možete zapratiti na Facebooku i Instagramu za sve daljnje informacije.

Uz to, Mostar Parking možete kontaktirati putem elektroničke pošte (info@moparking.ba) ili putem kontakt telefona 036 55 88 99 unutar radnog vremena (ponedjeljak-petak 10:00-18:00).
Kopirati
Drag cursor here to close