Mercedes-Benz OFF ROAD ADVENTURE

KOPAONIK SAVLADAN: G klasa neprikosnoveni kralj terena, a ni kompakti se ne boje zahtjevnog terena

Najbolji način za testiranje SUV modela je u njihovom prirodnom staništu – van asfalta.
AutoMoto / Flash | 14. 10. 2022. u 10:10 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Tvrtka Star Import, generalni distributer za Mercedes-Benz, smart, Setra i Fuso vozila za Srbiju, Crnu Goru, Bosnu i Hercegovinu i Albaniju, predstavila je cjelokupnu gamu Mercedes-Benz SUV vozila kupcima i medijima tijekom organiziranih off-road vožnji na planini Kopaonik.

Najbolji način za testiranje SUV modela je u njihovom prirodnom staništu – van asfalta. Stoga su sudionici imali prilike da se na najbolji način, na planinskim putevima Kopaonika, bliže upoznaju sa performansama svih modela iz Mercedes-Benz SUV porodice vozila.

Svoje umijeće pokazala su kompaktna, terenska vozila GLA 200d 4MATIC i GLB 200d 4MATIC. Modeli GLC 220d 4MATIC i njegova Coupe verzija, potvrdili su ovom prilikom svoj status najpopularnijih i najprodavanijih Mercedes-Benz modela.

Foto: Bljesak.info / Mercedes-Benz Offroad Adventure 

Sa druge strane, modeli GLE 450 4MATIC i GLS 400d 4MATIC samouvjereno su vladali stazama Kopaonika, postavljajući standarde kada je off-road vožnja u pitanju.

Rodonačelnik Mercedes-Benz SUV porodice modela, G-Klasa predstavljala je posebnu poslasticu za sve goste. Dvije legendarne G-Klase, G 400d i G 500, pokazale su na djelu da za njih nema granica i opravdali slogan „Jača od vremena“.

Iskusni Mercedes-Benz instruktori iz G-Class Experience Centra iz Graza na terenu su pokazali sve performanse jedinstvene G-Klase koja ima više od 40 godina iskustva off-road vožnje. Jedinstveno
naslijeđe G-Klase utkano je u svaki od Mercedes-Benz SUV modela.

Foto: Bljesak.info / Mercedes-Benz Offroad Adventure 

„Još jednom smo pokazali da su naša terenska vozila namjenjena za sve terene i da za njih nema prepreka. Svi naši modeli, čak i kompaktna vozila, pokazali su zavidne performanse na zahtjevnom terenu planine Kopaonik. Siguran sam da je za sve sudionike poseban doživljaj bio testiranje limita legendarne G-Klase“, izjavio je Milorad Ostojić, direktor prodaje i marketinga Mercedes-Benz putničkih vozila.

Foto: Bljesak.info / Mercedes-Benz Offroad Adventure 

Svaki od testiranih modela nudi agilnost i luksuz karakterističan za brend Mercedes-Benz. Kontrola, stabilnost i pogon na sva četiri točka koji će vas preneti i po najtežim terenima čine da se Mercedes-Benz SUV serija modela ponaša sposobno u svakom okruženju, od grada do zahtjevnih terena. Izgrađeni po najvišim standardima, kombinirajući najsuvremenije sigurnosne karakteristike sa dinamičnim dizajnom, besprjekornim sposobnostima i motorima koji isporučuju maksimalnu snagu, naša SUV linija će odgovoriti na svaki zahtjev.

Kopirati
Drag cursor here to close