''Nema potrebe za pisanjem''?!

Iz Ministarstva nemaju odgovor zašto je auto inspekcije ''skoknulo'' do Makarske

Auto inspekcije HNŽ-a "skoknulo" do Makarske, a Ministarstvo graditeljstva još nema odgovora tko i zbog čega je otišao, niti hoće li biti sankcioniran....
AutoMoto / Flash | 05. 04. 2021. u 09:55 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ministarstvo graditeljstva i prostornog uređenja Hercegovačko-neretvanske županije (HNŽ) i dalje ne zna tko je i zašto službenim vozilom uživao nedavno u Makarskoj.

Iz Ministarstva su prošli tjedan za Bljesak.info kazali kako se ispituju okolnosti tko je i zašto upravljao vozilom, te kako ne vide razlog za objavu članka.

Službenica Ministarstva rekla je da je ministar Suad Hasandedić zatražio očitovanje zaposlenika te da se čeka da ministar “parafira odgovor”.

Dan nakon toga, službenica je kazala kako je ministar Hasandedić odsutan čitav dan u ministarstvu zbog održavanja sjednice Skupštine HNŽ-a. I poslije toga, kazali su kako se prikupljaju informacije.

Podsjetimo, 28. ožujka objavili smo fotografije službenog automobila inspekcije koji je 'skoknuo' do Makarske.

Nadali smo se nekom objašnjenju u Inspekciji Ministarstva građenja i prostornog uređenja HNŽ-a, no čini se kako će se ovaj vikend izlet podvesti pod još jedno korištenje javnog dobra u privatne svrhe.

Kopirati
Drag cursor here to close