autoNUIĆ

Trening hibridne vožnje

Hibridna škola stvorena je s ciljem da svima onima koji planiraju kupovinu hibridnog vozila ili ih jednostavno zanima hibridna tehnologija pruži uvid u svijet hibrida.
AutoMoto / Flash | 05. 06. 2023. u 13:15 Promotivni članak

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Već četvrtu godinu zaredom Toyota i Toyota ovlašteni partner Auto Nuić d.o.o. Mostar organiziraju potpuno besplatnu Toyota hibridnu školu za sve one kojima je hibridna tehnologija iz bilo kojeg razloga zanimljiva, a samo u ovoj godini trening je prošlo više od 60 polaznika.

Hibridna škola stvorena je s ciljem da svima onima koji planiraju kupovinu hibridnog vozila ili ih jednostavno zanima hibridna tehnologija pruži uvid u svijet hibrida.

Pored toga cilj je naučiti polaznike na koji način voziti hibridno vozilo kako bi postigli najbolje performanse u pogledu potrošnje i emisija i na pravi način iskoristili njegov puni potencijal.

Foto: PR / Trening hibridne vožnje

Uz poznate savjete štedljive i ekonomične vožnje hibrida, trening hibridne vožnje predstavlja korak-po-korak preporuke i savjete za konkretno upravljanje automobilom, upoznavanje sa svim instrumentima, režimima rada i kontrolama hibridnog sustava, na Toyota hibridnim automobilima: Toyota Corolla Cross Hybrid, Toyota C-HR Hybrid i Toyota RAV4 Hybrid.

Diplome o uspješno završenoj školi polaznicima će i ove godine uručiti ni manje ni više nego rally prvak i automobilistički znalac Juraj Šebalj na prigodnom druženju na kraju sezone.

Sve što je potrebno da bi bili sudionik besplatne Toyota hibridne škole i uživali u vožnji najnovijih Toyota Hibrida jeste da napravite prijavu putem e-maila ili telefona i odaberete termin koji Vam odgovara.

Kontakti za prijavu:

e-mail: [email protected]

Tel: 063 202 207

Život je jednostavniji i ljepši uz hibride! Čekamo Vas!

Vaš Auto Nuić Toyota Team

Kopirati
Drag cursor here to close