IAA Transportation 2022

ID. Buzz - najbolji minivan 2023. godine

Paralelno s globalno naelektriziranim ID. Buzzom i potpuno novim pick-up Amarokom, tu su zanimljiva specijalna vozila proizvođača nadgradnje s kojima se pametna rješenja pokazuju u praktički svim kategorijama i područjima.
AutoMoto / Flash | 21. 09. 2022. u 10:10 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Potpuno novi ID Buzz Cargo dobio je nagradu 'Međunarodnog kombija godine 2023.' od strane žirija IAA Transportation.

Prvi čovjek odjela gospodarskih vozila u Volkswagenu, Carsten Intra, najavio je da zbog velike potražnje moraju udvostručiti proizvodnju novog modela ID. Buzz.

"Trenutno imamo 12.500 prednarudžbi, a prve isporuke očekujemo u prvom kvartalu iduće godine. Zanimljivo, 6000 primjeraka su Cargo izvedbe. Iznenađeni smo velikom potražnjom jer trgovci još nemaju vozila, što znači da ih kupci nisu vidjeli niti isprobali.

Od oko 15.000 vozila koja ćemo proizvesti do kraja ove godine, nećemo sve odmah isporučiti kupcima. Najprije moramo opskrbiti naše zastupnike. Dakle, prvih 6.000 vozila će ići u salone, a zatim na red stižu kupci".

Foto: Bljesak.info / ID. Buzz - najbolji minivan 2023. godine

Potpuno novi ID Buzz Cargo dobio je nagradu 'Međunarodnog kombija godine 2023.' od strane žirija IAA Transportation.

Kako navodi Automobilwoche, njemački proizvođač također je otkrio detalje o planiranom povećanju proizvodnje tvornice u Hannoveru.

Prema Intri, u njoj se trenutno proizvodi 100 primjeraka dnevno, a brojka bi do kraja godine trebala porasti na 200 primjeraka. Ipak, pravi porast proizvodnje dogodit će se 2023.

Foto: Bljesak.info / ID. Buzz - najbolji minivan 2023. godine

Podsjetimo, Volkswagen gospodarska vozila (VWCV) nastupajua na IAA Transportation 2022 u Hannoveru (Njemačka) s velikim brojem novih modela. Paralelno s globalno naelektriziranim ID. Buzzom i potpuno novim pick-up Amarokom, tu su zanimljiva specijalna vozila proizvođača nadgradnje s kojima se pametna rješenja pokazuju u praktički svim kategorijama i područjima. To uključuje vrhunce kao što je prvo vozilo hitne pomoći na temelju ID. Buzza.

Paralelno s novim ID. Buzzom, svjetske premijere imaju i četiri inovativna i skoro serijska ID. Buzz vozila: ID. Buzz Flex-Cab koncept, ID. Buzz rashladno vozilo, ID. Buzz s teretnom kutijom i ID. Buzz Cargo Miele ServiceVan.

Kopirati
Drag cursor here to close