Navikli su na puno bolje

Wolff: Ovo nije zabavno

"Ja se nadam da je zaostatak manji od onog što smo vidjeli u Saudijskoj Arabiji, međutim realno u ovom trenutku, zaostajemo po mnogim stvarima" realan je o ovom trenutku Toto Wolff.
AutoMoto / AutoMoto Sport | 07. 04. 2022. u 09:25 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U prve dvije utrke momčad Mercedesa je osvojila 38 bodova. Na startu u Bahrainu, Lewis Hamilton je bio treći Russell četvrti. Tjedan dana poslije, Hamilton je dohvatio jedan bod, Russell deset. Možda i nije tako loše s obzirom na početku sezonu za neku drugu momčad, međutim ovo je ipak Mercedes koji se godina navikao na najbolje, samo na naslove, slavlja, rekorde. Zato u taboru ove momčadi ne mogu biti zadovoljni ostvarenim na početku ove sezone. U ovom trenutku definitivno Mercedes nije najbrži, tek je iza Ferrarija i Red Bulla što nitko nije očekivao.

"Zadnjih osam godina smo se uglavnom zabavljali osvajajući naslove, boreći se za pobjede. Sada je situacija potpuno drugačija, pomalo bolna jer značajno zaostajemo za vodećim momčadima. Ali se ne predajemo, nećemo stati dok ih ne stignemo. Ovo nije zabavno i ovoj je za nas vježba poniznosti i vjerujem da će sve ovo na kraju učiniti još jačima. Svjesni smo kako bolid ne možemo podeseti onako kako bi smo voljeli pa je teško procijeniti koliko bi zaostajali kada bi smo još malo spustili bolid. Ja se nadam da je zaostatak manji od onog što smo vidjeli u Saudijskoj Arabiji, međutim realno u ovom trenutku, zaostajemo po mnogim stvarima" realan je o ovom trenutku Toto Wolff.

Kopirati
Drag cursor here to close