Hamilton razočaran

Hamilton: Zar za ovaj plasman nešto dobijete?

“Morat ću razgovarati s timom. Razočaran sam, ali bar sam dobio jedan bod. Nije se mnogo promijenilo u odnosu na prošlu utrku. Nisam se mogao nositi s Haasom i njihovom snagom. Zasigurno je puno posla pred nama,” naglasio je Lewis.
AutoMoto / AutoMoto Sport | 27. 03. 2022. u 23:47 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ako gledamo samo utrke koje je završio u karijeri, ovo je svakako jedan od lošijih rezultata posljednjih godina. Prije tri godine u Brazilu je bio sedmi, iste godine u Njemačkoj deveti, 2017. godine u Meksiku deveti. Nakon loših kvalifikacija realno u ovom trenutku je malo tko očekivao da Hamilton može do postolja.

Ponajviše zbog činjenice da Mercedes nekako ne izgleda jako i snažno, još na stazi kao što ova u Saudijskoj Arabiji. Međutim, većim dijelom utrke Hamilton je činilo se stvari drži pod kontrolom, tu je negdje bio do šestog mjesta. Možda je i mogao i završiti na kraju kao recimo šesti ili sedmi, da nije bilo kasnog poziva u boks na promjenu guma. Išlo je to malo kasno, ali i za nijansu sporije. Na kraju je bio deseti.

“OK Lewis, to je deseto mjesto. Žao nam je zbog toga”, rekao mu je odmah po završetku utrke putem radija Mercedesov inženjer Peter Bonnington. Hamilton, koji nije navikao utrke završavati tako nisko u poretku, odgovorio mu je pitanjem: “Zar uopće dobiješ bod za ovaj plasman?”

Nešto kasnije za Sky Sports je izjavio: “Morat ću razgovarati s timom. Razočaran sam, ali bar sam dobio jedan bod. Nije se mnogo promijenilo u odnosu na prošlu utrku. Nisam se mogao nositi s Haasom i njihovom snagom. Zasigurno je puno posla pred nama.”

Kopirati
Drag cursor here to close